ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ БІОЛОГІЇ У ПРОФІЛЬНИХ КЛАСАХ - Малютіна, Вікторія Віталіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Гавій В.М, ст. викл. Коваленко С.О.