МОВНА ПРАКТИКА У ПРОЦЕСІ ШКІЛЬНОГО ВИВЧЕННЯ ОБРАЗІВ-ПЕРСОНАЖІВ ЛІТЕРАТУРНОГО ТВОРУ - Бондаренко, Юрій Іванович (My University, 2015)
У науковому матеріалі розкрито особливості мовної практики школярів під час опрацювання образів-персонажів, яка полягає у використанні словесних засобів різного походження як «точки опертя» для осягнення предмета вивчення. На думку автора, така діяльність має буту підпорядкованою формуванню спеціальних знань та умінь.
Keywords: образ-персонаж; мовна практика; художня деталь; характеристика; аналіз