ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ. Збірник науково-методичних статей. Випуск 5 - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2021)
Збірник склали науково-методичні статті та матеріали V мистецько-педагогіч-них читань пам’яті професора О. Я. Ростовського «Мистецька освіта України: здобутки та виклики XXI століття», у яких висвітлюються актуальні проблеми мистецької освіти: теорія і методика художнього навчання і виховання, професійна підготовка майбутніх вчителів музичного мистецтва та викладачів мистецьких дисциплін, інноваційні технології в системі мистецького навчання, педагогічний потенціал хореографічного мистецтва, проблеми сучасного мистецтвознавства в культурно-освітньому просторі.
V мистецько-педагогічні читання пам’яті професора О. Я. Ростовського «Мистецька освіта України: здобутки та виклики XXI століття»