Розвиток лексичної компетенції через ігрове навчання в середніх класах англійської мови - Єгорова, Марія Олегівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Плотіков Євген Олександрович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Таран О.М. к.пед.наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; П’ятишева Н.Е. учитель англійської мови школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району міста Києва.