Зібрання творів: Том ІІІ. Іронічна поезія і проза - Кнорозок, Леонід (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Не можеш писати – не пиши, можеш не писати – не пиши, не можеш не писати – все одно не пиши! Воно-то так, але пишу, бо страшно. Страшно, коли: Ракети типу «Життя–смерть» вбивають Бога… Ось такі та інші, не настільки пекельні й анафемні думки, можна знайти у цій книзі.
Keywords: поезія; проза; іронічна поезія і проза; зібрання творів