ПОРІВНЯЛЬНА ДІЯ КОМБІНАЦІЙ МЕТАБОЛІЧНО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН НА ОКРЕМІ ПОКАЗНИКИ РОСТУ БУРЯКА СТОЛОВОГО - Турчин, Владислав Олегович (My University, 2020)
Науковий керівник: к.с.-г.н., доцент Приплавко Світлана Олександрівна