Україна в системі міжнародних політичних організацій: тенденції і перспективи співробітництва - Люткевич, Марина Олександрівна (My University, 2019)
Науковий керівник : доктор політичних наук професор кафедри політології, права та філософії Барановський Фелікс Володимирович