ВПЛИВ ПЕРЕДПОСІВНОЇ ОБРОБКИ НАСІННЯ БІОПРЕПАРАТАМИ НА ХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА КУКУРУДЗИ - Огієнко, Аліна Вікторівна (My University, 2020)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Гавій Валентина Миколаївна