ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН ВОД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - КУБРАК, Дарія Миколаївна (My University, 2020)
Освітньо-професійна програма Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Екологічний стан вод Житомирської області Студентки: Кубрак Дарії Миколаївни Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Філоненко Юрій Миколайович, канд. геогр. наук, доцент