Вплив метаболічно-активних речовин та їх комплексів на окремі фізіолого-біохімічні показники росту і розвитку огірків сорту Ніжинський - Лісовицький, Віталій Володимирович (My University, 2019)
Науковий керівник: д.б.н., професор кафедри біології Кучменко О. Б.