Фiзико-математичні записки - (:unkn) unknown (My University, 2014)
До збірника включені наукові статті викладачів, наукових співробітників, студентів та аспірантів кафедр вищої математики, прикладної ма-тематики, інформатики і освітніх вимірювань, фізики Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з актуальних питань вищої та прикладної математики, фізики, інформатики, методики викладання дисциплін фізико-математичного циклу, моніторингу якості освіти. Для фахівців у галузі математики, фізики, інформатики, забезпечення якості освіти, педагогіки вищої та середньої школи.
Збірник наукових праць