Назви чернечих споруд у Києво-Печерському патерику - Гончаренко, А.В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті здійснено історико-лінгвістичний аналіз групи назв чернечих споруд у тексті першого оригінального зібрання житій давньоруських святих – Києво-Печерського патерика.
Keywords: Києво-Печерський патерик; релігійна лексика; грецизм; церковнослов’янська мова