ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ПРИРОДНО–ЗАПОВІДНОГО ФОНДУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В ОСВІТНЬО–ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ - Надоліна, Юлія Андріївна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) студентки Надоліної Юлії Андріївни Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент Рецензенти: Філоненко Ірина Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП України "Ніжинськийагротехнічний інститут"