МОРФОСТРУКТУРНІ ТА МОРФОСКУЛЬПТУРНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЛЬЄФУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Пилипчук, Наталія Олександрівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Філоненко Ю.М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Остапчук В.В., канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Безпала О.В., канд. геогр. наук, старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП “Ніжинський агротехнічний інститут