Практична підготовка здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 012 Дошкільна освіта - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Навчально-методичний посібник адресовано здобувачам другого (магістерського) рівня, які навчаються за ОП 012 Дошкільна освіта. Представлено загальні положення про практичну підготовку майбутніх фахівців дошкільної освіти, висвітлено мету, завдання, зміст навчальної (ознайомчої) та педагогічної (виробничої) практик, вимоги до баз практик, організації і керівництва практикою. Надано методичні рекомендації щодо виконання завдань практик та складання звітів. Для кожного виду практики розроблено критерії оцінювання результатів її проходження. У додатках подано зразки оформлення звітної документації. Матеріали навчально-методичного посібника можуть бути використані здобувачами під час проходження практик у ЗДО, вивчення дисциплін «Управлінська діяльність в системі дошкільної освіти», «Методична робота у ЗДО» та написанні кваліфікаційних робіт.