Біохімія з основами харчової хімії - Кучменко, О. Б.; Паливода, Ю. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Посібник містить лабораторні роботи, контрольні питання і задачі з основних розділів курсу «Біохімія з основами харчової хімії». Перед кожною лабораторною роботою є коротка теоретична частина, наведена методика проведення експерименту та обробки отриманих даних дослідження. У посібнику зібрано 90 задач з основних розділів біохімії, більшість із яких мають певну фахову спрямованість. Призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології закладів вищої освіти, аспірантів. Посібник може бути корисним викладачам, аспірантам, а також практичним працівникам.