Юрій Лисянський - Магеллан з України - Морозов, Олександр Сергійович; Яськов, Володимир Георгієвич (Київ: Темпора, 2019)
Юрій Лисянський. Навколосвітня подорож на шлюпі «Нева» (1803—1806) — Київ: Темпора, 2019.
Keywords: Юрій Лисянський; Навколосвітня подорож; Географічні відкриття