ОНОМАСТИКОН ТРЕТЬОГО РЕЙХУ В УКРАЇНСЬКОМУ ПЕРЕКЛАДІ (НА МАТЕРІАЛІ НІМЕЦЬКОМОВНОГО РОМАНУ Д. НОЛЛЯ «ПРИГОДИ ВЕРНЕРА ГОЛЬТА») - Селезень, Євгенія Сергіївна (My University, 2021)
Науковий керівник: к. філол. наук, доцент кафедри німецької мови М.І. Блажко Рецензензент: к. філол. наук, доцент кафедри німецької мови НДУ імені Миколи Гоголя А.В. Ролік, Рецензензент: доктор філол. наук, професор, професор кафедри англійської філології, перекладу і філософії мови імені професора О.М. Мороховського Київського національного лінгвістичного університету С.І. Потапенко