Рекреаційно-туристичні ресурси Закарпатської області: сучасний стан, проблеми та перспективи використання, вивчення у шкільній географії - Лимаренко, Наталія Володимирівна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістра студентки Лимаренко Наталії Володимирівни Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензенти: Афоніна Олена Олексіївна, канд. геогр. наук, доцент Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викл. кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"