Психологічні особливості ставлення до міжособистісних стосунків у осіб юнацького віку - Матвієнко, Анастасія (My University, 2019)
Науковий керівник - доц. Михайлова О.І. Психологічні особливості ставлення до міжособистісних стосунків у осіб юнацького віку Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістр
Keywords: Міжособистісні стосунки; Юнацький вік