Вплив синтетичних стимуляторів на окремі фізіологічні показники росту огірків сорту Ніжинський - Дацько, Катерина Вікторівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.с.- г.н., доцент кафедри біології Приплавко С.О.