Методичні рекомендації до підготовки та публічної демонстрації творчого проєкту з фаху для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 Музичне мистецтво галузі знань 02 Культура і мистецтво - Шумська, Л. Ю. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації укладено відповідно до Стандарту вищої освіти за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» для здобувачів освітньо-професійних програм «Музичне мистецтво. Вокально-хорове мистецтво» та «Музичне мистецтво. Інструментально-виконавське мистецтво» денної форми навчання. Визначено мету і завдання магістерського творчого проєкту, вимоги до його художнього змісту, концептуальності концертної програми, часового обсягу сценічного втілення, особливості написання теоретичної роботи; висвітлені основні етапи роботи над магістерським творчим проєктом і процедура його захисту. У додатках представлені зразки оформлення супровідних документів. Методичні рекомендації призначені для магістрантів, що навчаються за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво»