ЕКОЛОГІЧНЕ ЗНАЧЕННЯ ТА ДОЦІЛЬНІСТЬ РУБОК ДОГЛЯДУ НА ТЕРИТОРІЯХ ПЗФ УКРАЇНИ (НА ПРИКЛАДІ ІЧНЯНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ) - Сущенко, Лілія Іванівна (My University, 2021)
Керівник доц. Лисенко Г.М.