Робота із СУБД Access - Фетісов, В. С. (Ніжин: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2011)
Посібник містить основні теоретичні відомості про бази даних, опис практичної роботи із СУБД Access 2007, два комплекси взаємопов’язаних лабораторних завдань тощо.
Keywords: СУБД Access; Access; СУБД; бази даних