ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПОДІЙ ДИТИНСТВА У КОНТЕКСТІ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ У РАННІЙ ЮНОСТІ - Коваль, Яна (My University, 2019)
Науковий керівник - доц. Кресан О.Д. «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПОДІЙ ДИТИНСТВА У КОНТЕКСТІ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ У РАННІЙ ЮНОСТІ» Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістр
Keywords: Міжособистісні стосунки