Науково-дослідницька практика: організація та проведення: методичні рекомендації для розробників програм практики здобувачів вищої освіти в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя - Желіба, О. В.; Тарасенко, О. В.; Філоненко, О. С.; Вакуленко, Г. М.; Пономаренко, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Видання містить методичні рекомендації, які можуть бути корисними у процесі розробки та оновлення програм науково-дослідницької практики, розроблені відповідно до Положення про практику здобувачів вищої освіти в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, не суперечать чинному законодавству й нормативній базі забезпечення якості вищої освіти. Методичні рекомендації розроблені для використання кафедрами, що здійснюють підготовку фахівців за освітнім ступенем “магістр”.