Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2021)
Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік «Ніжинська вища школа: викладачі і випускники» надає інформацію про видатних людей, чиє життя та діяльність пов’язані з Ніжинською вищою школою. Серед них - викладачі-ювіляри, які працюють і нині, також видання репрезентує педагогів минулого, що залишили помітний слід в історії університету. До щорічника увійшло 174 персоналії. Кожна персоналія доповнена короткими біографічними відомостями та вміщує інформацію про наукові, творчі здобутки. Упорядники дотримувались визначення дат за Григоріанським календарем (новим стилем). Щорічник адресований науковцям, викладачам-педагогам, студентам та всім, хто цікавиться історією Ніжинської вищої школи.
НІЖИНСЬКА ВИЩА ШКОЛА : ВИКЛАДАЧІ І ВИПУСКНИКИ