Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління освітнім процесом у сфері початкової освіти» - Самойленко, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи створено відповідно до програми навчальної дисципліни «Управління освітнім процесом у сфері початкової освіти». Містять блок практичних і тестових завдань для закріплення та самоперевірки та орієнтовний перелік тем самостійної та навчально-дослідної роботи, питань підсумкового контролю знань, критерії оцінювання, список літератури. Представлені методичні рекомендації з підготовки і виконання практичних завдань, завдань самостійної роботи здобувачів зорієнтовані на поглиблення, узагальнення та закріплення знань, отриманих слухачами під час лекцій із зазначеної дисципліни, а також опрацювання ними необхідних умінь та навичок для вирішення актуальних проблем управління освітнім процесом у сфері початкової освіти й адресовані здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв.