ДО НОВИХ ГОРИЗОНТІВ ПІЗНАННЯ (ГРИГОРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ САМОЙЛЕНКО) - Забарний, О. В. (My University, 2017)
У статті розповідається про життєвий шлях і наукову діяльність відомого в Україні вченого і краєзнавця, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора філологічних наук, професора Ніжинського державного університету Григорія Васильовича Самойленка.
Keywords: Г.Самойленко; наукове краєзнавство; Ніжинська вища школа; історія культури; монографія