Сучасна дошкільна освіта у наукових пошуках студентської молоді - (:unkn) unknown (Видавництво Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, 2021)
До збірника увійшли статті учасників Звітної вузівської науково-практичної конференції «Сучасна дошкільна освіта у наукових пошуках студентської молоді», яка відбулася 22 червня 2021 року на кафедрі дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя. Друкуються статті, виконані студентами ОКР «Магістр» у межах проходження ними науково-дослідницької магістерської практики, а також студентами ОКР «Бакалавр» за результатами виконання кваліфікаційних бакалаврських робіт. Для студентів, магістрантів, викладачів, науковців, фахівців дошкільної освіти.
Збірник матеріалів звітної вузівської науково-практичної конференції студентів спеціальності "Дошкільна освіта"
The collection includes articles by participants of the reporting University Scientific and practical conference "modern preschool education in the scientific search for students", which was held on June 22, 2021 at the Department of preschool education of the Nikolai Gogol National Research University. Articles made by students of the ROC "Master" as part of their research master's internship, as well as students of the ROC "Bachelor" based on the results of the qualification Bachelor's works are published. For students, undergraduates, teachers, researchers, and preschool education specialists.
Keywords: дошкільна освіта; збірник статей