Повний випуск - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Наукові записки. Серія «Психолого-педагогічні науки» (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя) / за заг. ред. В. В. Бурназової. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2022. № 3. 123 с.
Keywords: Наукові записки; Психолого-педагогічні науки