КІБЕРБЕЗПЕКА ТА ЗАХИСТ ДАНИХ ЯК КЛЮЧОВІ СКЛАДОВІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ КОМП'ЮТЕРНИХ НАУК - Горошко, О. Л. (My University, 2023)
У статті розглянуто тему кібербезпеки та захист даних як ключові складові формування професійної компетентності фахівців спеціальності комп'ютерних наук. Аналізуються аспекти навчання та педагогічного підходу до формування компетентностей студентів у цій галузі. Висвітлюється важливість інтегрованого підходу, враховуючи аспекти навчання в сфері кібербезпеки та захисту даних.
The article examines the topic of cyber security and data protection as key components of professional competence formation of computer science specialists. Aspects of training and pedagogical approach to the formation of students' competencies in this field are analyzed. The importance of an integrated approach, taking into account aspects of training in the field of cyber security and data protection, is highlighted
Keywords: кібербезпека; комп'ютерні науки; захист даних