Проблемні питання психології - Папуча, М. В.; Литовченко, Н. Ф.; Тимошенко, О. А.; Никоненко, О. П.; Кошова, І. В.; Михайлова, О. І.; Ковтун, А. Ю.; Кресан О. Д.; Гетьман, Т. О.; Здоровець, Т. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Запропонований посібник містить проблемні психологічні питання, ситуації та завдання з сукупності нормативних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний державний екзамен для об’єктивного контролю умінь, знань і навичок випускників першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 053 «Психологія. Практична психологія». Представлені завдання мають критеріально-орієнтовний характер і можуть бути використані для оцінки досягнутого рівня роз витку здібностей, знань та вмінь студентів з різних галузей психології. Посібник міститься схеми аналізу ситуацій і відповідні коментарі. Методична розробка покликана слугувати здобувачам вищої освіти і викладачам. Вона забезпечує самостійну роботу студентів – необхідний компонент і потужний резерв підвищення ефективності навчання у вузі