«Сучасна людина», «Освіта та виховання»: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з практики усного та писемного мовлення - Удовиченко, Н. К. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Методичні рекомендації призначені для використання на заняттях з практики усного та писемного мовлення, а також самостійної роботистудентів із тем модулів «Сучасна людина», «Освіта та виховання». Вони сприятимуть розвитку та удосконаленню компетентностей з усіх видів мовленнєвої діяльності: читання, аудіювання, письма та говоріння.
Keywords: сучасна людина; освіта та виховання; методичні рекомендації; практики усного мовлення; практика писемного мовлення