Методичні матеріали та рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Освітній менеджмент» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент - Новгородська, Ю. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні матеріали та рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Освітній менеджмент» розроблені з метою надання практичної допомоги студентам заочної та денної форм навчання щодо покращення опанування її змісту, вироблення практичних навичок самостійної навчально-пізнавальної діяльності. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент, керівникам закладів освіти, викладачам ЗВО.