Методичні рекомендації до написання курсових робіт із зарубіжної літератури - Остапенко, Людмила (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Методичні рекомендації до написання курсових робіт із зарубіжної літератури призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 014 «Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література». Пропоновані рекомендації інформують здобувачів про вимоги до написання курсових робіт і містять поради щодо організації самостійної роботи під час їх виконання.