Методика формування соціально прийнятної форми мовленнєвого самовираження дошкільників - Аніщук, А. М. (Кам' янець-Подільський: Видавець Зволейко Д.Г., 2009)
У статті подано методику формування соціально прийнятної форми мовленнєвого самовираження старших дошкільників, показано здійснення диференційованого та індивідуального підходу до дитини.
Keywords: соціально прийнятна форма мовленнєвого самовираження; мовленнєві ситуації; мовленнєве самовираження; емоційно-ціннісне ставлення.