Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку. Всеукраїнська студентська науково-практична конференція - (:unkn) unknown (My University, 2016)
До збірника увійшли матеріали учасників Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку», яка відбулася 13-14 жовтня 2016 року на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя.
Keywords: дошкільна освіта