ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Сакун, Ірина Юріївна (My University, 2019)
Науковий керівник: канд. пед. наук, доцент Демченко Наталія Михайлівна Рецензент: канд. пед. наук, доцент Киричок Інна Іванівна Рецензент: канд. пед. наук,доцент Заболотній Олександр Анатолійович