Педагогічна (виробнича) практика - Бугаєць, Наталія Олександрівна; Турчин, Ірина Анатоліївна; Харченко, Володимир Миколайович (My University, 2024)
Дані методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) на основі наскрізної програми практики та інструктивно-методичних матеріалів її організації та спрямовані на підтримку студентів під час проходження педагогічної (виробничої) практики, підготовку майбутніх учителів до виконання професійних завдань у навчальному процесі. У посібнику детально описані мета, завдання та зміст практики. Рекомендації містять методичні вказівки щодо організації уроків інформатики, позакласних заходів, ведення документації, а також критерії оцінювання роботи студентів практикантів. Увагу приділено інтеграції сучасних інформаційних технологій, формуванню ключових компетентностей учнів та врахуванню концепції Нової української школи.
Keywords: практика; інформатика