Перспективи навчання кібербезпеки в освітніх інституціях - Горошко, О. Л. (My University, 2023)
У сучасному світі, цифрові та інтерактивні технології впливають практично на всі аспекти нашого життя. Мабуть не має такої галузі, де цифрові технології не відіграють роль. Зі зростаючою кількістю кіберзлочинів, навчання кібербезпеці стає надзвичайно важливим завданням для освітніх закладів. Ця проблема неодноразово згадується в різних контекстах та є ключовою для забезпечення безпеки в цифровому світі.
Keywords: кібербезпека; освітні інституції