СУЧАСНІ АГРОКЛІМАТИЧНІ УМОВИ ВИРОЩУВАННЯ ОЗИМИХ КУЛЬТУР НА ЧЕРНІГІВЩИНІ - Тригубенко, Ольга Олександрівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Шовкун Т. М.кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Сологуб Ю. І., канд. геогр. наук., доцент