ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КРАЇН ПІВДЕННОЇ ЄВРОПИ ТА ЙОГО ВИВЧЕННЯ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ - Пономарчук, Роман Сергійович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА На здобуття освітнього ступеня магістр «ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КРАЇН ПІВДЕННОЇ ЄВРОПИ ТА ЙОГО ВИВЧЕННЯ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ» Студента Пономарчука Романа Сергійовича Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук Рецензенти: Харченко Олена Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ Філоненко Ірина Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту