ВИКОРИСТАННЯ БІОГРАФІЧНОЇ СХЕМИ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ОБРАЗІВ-ПЕРСОНАЖІВ У ШКОЛІ - Бондаренко, Юрій Іванович (My University, 2012)
Автор статті розробляє модель вивчення образів-персонажів на основі методико-технологічної схеми викладання життєписів письменників. Біографічний підхід, на його думку, дозволяє структурувати художню інформацію і сформувати в учнів знання про основі етапи розвитку образу літературного героя.
Keywords: образ-персонаж; біографічний підхід; біографія письменника; періодизація; біографічний етап; план біографії