Молодь у географічній науці - (:unkn) unknown (НДУ імені Миколи Гоголя, 2023)
Збірник містить матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Молодь у географічній науці». Видання адресоване науковцям, викладачам, учителям, аспірантам, стедентам. Матеріали подано в авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен та інших відомостей.
Молодь у географічній науці