Нове видання книги нашого земляка - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2020)
Морозов О.С. Нове видання книги нашого земляка // Газета "Альма матер". №8 (0276), квітень 2020 р. - с. 5-6
Keywords: Юрій Лисянський; Навколосвітня подорож; Бібліотека Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя