Формування компетентності в говорінні із застосуванням технологій «дебати» на уроці англійської мови у ЗОШ - Голота, Анастасія Вадимівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Шевченко С.І., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов. Рецензент Смелянська С.В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов. Рецензент Харицька С.В., канд. пед. наук, доцент кафедри іноземних мов і прикладної лінгвістики Київського Національного авіаційного університету