Культура мовлення та виразне читання - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2012)
Навчально-методичний посібник містить програму навчаль-ної дисципліни, комплекс матеріалів, структурованих відповідно до навчальної програми. Змістове наповнення охоплює ауди-торну, самостійну та індивідуальну роботу студентів, надаючи їй системності, послідовності, сприяє формуванню цілісному погля-ду на проблеми навчальної дисципліни та розвитку достатнього рівня узагальнення матеріалів.
Культура речи та выразительное чтение
Keywords: культура мовлення; виразне читання; засоби логіко-емоційної виразност; ехніка мовлення; мова