Вісник студентського наукового товариства Випуск 30 - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Матеріали надруковані в авторській редакції. За достовірність фактів, цитат, власних назв, посилань на джерела та інших відомостей відповідають автори публікацій.