АНАЛІЗ ОБРАЗІВ-ПЕРСОНАЖІВ НА ЗАСАДАХ ПСИХОЛОГІЇ ВЧИНКУ - Бондаренко, Юрій Іванович (My University, 2013)
У статті сформульовано систему компетентностей та окреслено методичне забезпечення процесу вивчення образів-персонажів на основі психології вчинку. Автор пропонує можливі способи опрацювання поведінки літературного героя, виявлення його духовного потенціалу через осмислення учнями зображених дій.
Keywords: компетентності; образ-персонаж; учинок; поведінка; дія; класифікація вчинків